Home > Informatie boek : Algemene informatie

Algemene informatie

De browser Firefox is hét veilige en handige open source alternatief voor Internet Explorer. Firefox is gebruiksvriendelijk, minder gevoelig voor virussen, heeft pop-upblokkering en bevat allerlei andere handige snufjes. Dat steeds meer mensen deze browser gebruiken blijkt wel uit het feit dat deze browser al meer dan 75 miljoen keer is gedownload! Ook het aantal gebruikers van het open source e-mailprogramma Thunderbird neemt enorm toe. Dit programma is standaard uitgerust met spamfilters en ondersteuning voor RSS. Beide programma's zijn onmisbaar voor iedere internetter.

Om alles uit Firefox en Thunderbird te kunnen halen brengt Pearson Eduction Benelux het praktische boek Mozilla Firefox en Thunderbird uit. Firefox en thunderbird is een dubbelboek. Eigenlijk zijn het twee boeken in een kaft. Door het boek om te draaien verschijnt het andere deel.

Het dubbelboek Firefox & Thunderbird

Aan de hand van duidelijke voorbeelden wordt de werking van beide programma's gedetailleerd uitgelegd. Ook de installatie, de configuratie en de betekenis van de menu's, worden op een heldere manier beschreven. Daarnaast is er aandacht voor onderwerpen als veilig surfen en verstandig e-mailen. Hierdoor kunnen zowel beginners als gevorderden probleemloos met dit boek aan de slag en de kracht en eenvoud van beide programma's ontdekken.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:
  • Firefox en Thunderbird installeren.
  • Firefox en Thunderbird in de praktijk, inclusief tips om veiliger te surfen én te e-mailen.
  • De menu's van Firefox en Thunderbird.
  • Firefox en Thunderbird configureren, updaten en uitbreiden met thema's en skins.

Gegevens boek

Titel : Firefox & Thunderbird
Auteur : Rogier Mostert
ISBN : 90-430-1121-5
Pagina’s : 190
Extra's : Inclusief CD-rom met de besproken software
Prijs : € 14,95

Klik hier om het boek direct online te bestellen


(c) 2005 - Rogier Mostert -