Home > Informatie boek : Persbericht

Persbericht Mozilla Thunderbird & Firefox

Gebruik Firefox en Thunderbird nu nog eenvoudiger dankzij praktisch dubbelboek

Haarlem, 28 juli 2005 - Uitgever Pearson Education Benelux brengt vandaag het dubbelboek Mozilla Firefox & Thunderbird uit. Aan de hand van dit praktische boek kan iedereen aan de slag met de krachtige browser Firefox en het veelzijdige e-mailprogramma Thunderbird.

De browser Firefox is hét veilige en handige open source alternatief voor Internet Explorer. Firefox is gebruiksvriendelijk, minder gevoelig voor virussen, heeft pop-upblokkering en bevat allerlei andere handige snufjes. Dat steeds meer mensen deze browser gebruiken blijkt wel uit het feit dat deze browser al meer dan 75 miljoen keer is gedownload! Ook het aantal gebruikers van het open source e-mailprogramma Thunderbird neemt enorm toe. Dit programma is standaard uitgerust met spamfilters en ondersteuning voor RSS. Beide programma's zijn onmisbaar voor iedere internetter.

Om alles uit Firefox en Thunderbird te kunnen halen brengt Pearson Eduction Benelux het praktische boek Mozilla Firefox en Thunderbird uit. Aan de hand van duidelijke voorbeelden wordt de werking van beide programma's gedetailleerd uitgelegd. Ook de installatie, de configuratie en de betekenis van de menu's, worden op een heldere manier beschreven. Daarnaast is er aandacht voor onderwerpen als veilig surfen en verstandig e-mailen. Hierdoor kunnen zowel beginners als gevorderden probleemloos met dit boek aan de slag en de kracht en eenvoud van beide programma's ontdekken.

Gegevens boek

Titel : Firefox & Thunderbird
Auteur : Rogier Mostert
ISBN : 90-430-1121-5
Pagina’s : 190
Extra's : Inclusief CD-rom met de besproken software
Prijs : € 14,95

Extra voorbeelden vindt u op de website die bij het boek hoort. Het adres van deze website is: http://www.mostert.org/boek/mozilla

----
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rogier Mostert
e. mozilla@mostert.org

of

Pearson Education Benelux
Angela van der Zalm
T 020-5755800
e. angela.van.der.zalm@pearson.com(c) 2005 - Rogier Mostert -