Foto kop


Terug naar de homepagina

Home > Informatie boek : Over de auteur

Over de auteur

Introductie

Rogier Mostert (1974) is afgestudeerd in Vormgeving en ontwerp van Interactie. Tijdens zijn studie schreef hij regelmatig voor toonaangevende tijdschriften, waaronder Computer!Totaal en Tips & Trucs. Na zijn studie is hij bij uitgeverij IDG Nederland in dienst getreden als hoofdredacteur van het Consumentenblad Net Magazine. Later werd hij bij dezelfde uitgever hoofdredacteur van het internet-vakblad Net Professional. Voordat Rogier in 2004 IDG verliet is hij acht maanden adjunct hoofdredacteur van het populaire blad Computer!Totaal geweest.

Internet en schrijven lopen als een rode draad door zijn leven.

De auteur

Huidige werkzaamheden

Momenteel is Rogier als projectmanager en marketingcoördinator in dienst bij een full-service internetbedrijf. Daarnaast werkt hij op freelance-basis voor diverse opdrachtgevers. Veel van zijn freelance-werkzaamheden hebben een journalistieke insteek. Rogier heeft zich gespecialiseerd in ICT in het algemeen en Internet in het bijzonder. Hij wordt regelmatig gevraagd om als expert reactie te geven op ontwikkelingen in de ICT-wereld.

Overige publicaties

Rogier heeft diverse succesvolle ICT-gerelateerde boeken geschreven, waaronder Firefox & Thunderbird, ComputerTtotaal Succesvol Scannen, Computer!Totaal 3D in de praktijk, NetStart Internet Explorer 3 & 4, Netstart HTML en Netstart Communicator. Daarnaast schrijft Rogier nog steeds voor diverse tijdschriften.

Meer informatie

Op de persoonlijke website van Rogier vindt u meer informatie over zijn freelance-werk en zijn privé-leven. http://www.mostert.org.
(c) 2005 - 2008 | Rogier Mostert -